unfiform

Nieuws SV AVRM

WM3 invullen t.b.v. cat. A6 / A7 wapen bij verlenging wapenverlof

Geachte Leden,

Leden die vanaf nu hun wapenverlof willen verlengen en een categorie A6 of A7 wapen bezitten moeten bij de verlenging een WM3 formulier ingevuld meenemen (nieuw type).

Men dient per categorie A6/A7 wapen een apart nieuw WM3 formulier in te vullen! (Kosten blijven gelijk bij het indienen van meerdere WM3 formulieren)

Meestal gaat verlenging in groepen van bepaalde verlofhouders dus om geen vertragingen hiermee op te lopen is het raadzaam om tijdig het WM3 door het bestuur te laten invullen. Let op het WM3 volledig invullen.

Bij vraag 5 '' Aanvrager zal, indien het verlof wordt verleend, het onder 2 vermelde wapen / onderdeel ontvangen van: '' vul je in " Reeds voorhanden " en het '' Wapenverlofnr ''.

De datum laat je nog even open.

Voor diegenen die niet precies weten waar het nou om gaat deze link van de KNSA https://www.knsa.nl/nieuws/archief-2019/wetswijziging-als-gevolg-van-implementatie-eu-richtlijn-een-feit-bericht-van-23-juli/ .

Hier kun je nog verdere info lezen. Het invullen op deze manier is met bijzondere wetten in Sittard besproken.

Men kan het WM3 opsturen naar, het secretariaat of in de bus doen of op de schietbaan overhandigen.

Het wordt dan per post terugbezorgd.  

Met vriendelijke groet, F.A. Delil                 

Secretaris S.V. AVRM
svavrmlogo

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren