unfiform

Nieuws SV AVRM

Voorlopige deelname lijsten schieten buitenbaan Budel-Weert

De SV AVRM website heeft nu een login formulier (links onder op de SV AVRM website), om in te loggen als SV AVRM lid. 

Alle leden hebben inmiddels per mail een gebruikersnaam en een wachtwoord gekregen om in te loggen, bij de eerste login dient u verplicht het wachtwoord naar keuze te wijzigen.

Na wijziging, kunt u het beste even uit loggen, en opnieuw inloggen met je gebruikersnaam, en je nieuwe zelf verzonnen wachtwoord.

(Mocht u deze login nog niet hebben gekregen, dan kunt u die aanvragen bij de SV AVRM webmaster:  stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Je komt dan na login terecht op de interne mededelingen pagina van de SV AVRM, verder is deze pagina dan ook zichtbaar in het Hoofdmenu. (dit is alleen voor de SV AVRM leden na login) 

Hier staan nu de voorlopige deelname lijsten van de schiet sessie op de militaire buitenbanen in Budel-Weert op zaterdag 30 november 2019, tussen 9.00-11.00.

Staat je naam nog niet op deze lijsten (100 meter of 300 meter baan), en wil je nog mee doen, meld je dan snel aan via: https://svavrm.nl/reservering-budel

schietbaan Budel

 

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren