unfiform

Nieuws SV AVRM

KNSA opent loket i.v.m. e-screener

(bron: KNSA)

Het e-screener-loket van de KNSA is bedoeld voor al die sportschutters die inmiddels in verband met de aanvraag of verlenging van een vuurwapenverlof, de zogenaamde e-screener hebben moeten uitvoeren.

Deze computergestuurde vragenlijst dient als meetinstrument voor de eerste aanvraag van een verlof. Voor bestaande verlofhouders geldt dat zij éénmalig (gefaseerd) in de komende drie jaar deze e-screener moeten doen bij verlenging. Vanaf het begin van het voornemen daartoe heeft de KNSA geageerd tegen de invoering van deze e-screener, en de eerste berichten over de uitvoering zijn zorgelijk.

Om die reden is het voor ons van belang om alle ervaringen die er door de individuele sportschutters zijn opgedaan te verzamelen, zodat daarmee gerichte acties gepleegd kunnen worden. De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging is een soortgelijke actie gestart.

Hieronder kunt u het online-formulier invullen en uw ervaringen kwijt. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt.

Ga voor het formulier naar:  https://www.knsa.nl/nieuws/archief-2019/knsa-opent-loket-i-v-m-e-screener/

formuliertestecreener

knsalogo

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren