unfiform

Nieuws SV AVRM

Chris van Dam is aangesteld als voorzitter van de commissie die een advies gaat uitbrengen over een nieuwe Wet Wapens en Munitie

(Bron: Rob Boom)

Zojuist is bekend geworden dat Chris van Dam is aangesteld als voorzitter van de commissie die een advies gaat uitbrengen over een nieuwe Wet Wapens en Munitie.

We hebben Chris natuurlijk even moeten missen maar ik spreek denk ik namens veel betrokken partijen als ik zeg dat ik blij ben dat hij weer in beeld is.

De Wet Wapens en Munitie (WWM) is een wet die inmiddels sterk verouderd is en een grondige revisie behoefde, iets waar ik namens een groot aantal stakeholders al lang aandacht voor vraag. Ik kijk dan ook met vertrouwen naar het verdere verloop van dit traject.

Complimenten aan de medewerkers van het Ministerie van Justitie & Veiligheid die met Chris van Dam de juiste man hier de kar laten trekken! Een stevige keuze. Richting de andere betrokken partijen een duidelijk signaal om de hernieuwde samenwerking op constructieve wijze voort te zetten! We gaan een interessante tijd tegemoet.

Chris gefeliciteerd, Stakeholders gefeliciteerd, Ministerie van J&V hulde!

Chris van Dam

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren