unfiform

Nieuws SV AVRM

Skills & Techniques trainingen in Genk

Twee van onze SV AVRM leden geven in Genk (B) trainingen in twee catagorieën:

Non Shoot;

-Zelfverdediging (Zelfverdediging gebaseerd op natuurlijke reflexen en eenvoudige technieken)
-EHBO
-TECC (Tactical Emergency Casualty Care)
-Gear (Advies en specifieke uitleg voor aankoop en gebruik van materialen)
-Teambuilding

Shoot:

Met Skills & Techniques bieden zij een hele reeks cursussen aan in de categorie Shoot.
Deze lessen zullen doorgaan in de specifiek aangeven schietclubs.

*Skills & Techniques geeft alle lessen en pakketten conform de volgende wapenwetgeving: koninklijk besluit tot bepaling van de erkenningsvoorwaarden van schietstanden 13 juli 2000.

*Skills & Techniques zal nooit Militaire of Politionele technieken en tactieken geven aan burgers en/of een gemixt publiek.

*Skills & Techniques koopt zijn aangeboden munitie bij de meewerkende schietclubs en zal ook daar altijd in bewaring worden gehouden. Deze zal altijd ter plaatse aan de deelnemende schutters verdeeld worden door de schietclub zelf.

*Skills & Techniques zal alleen schiet-technische lessen geven aan deelnemers die een minimum periode aangesloten zijn bij een schietclub.
  De deelnemers moeten in het bezit zijn van een sportschutterslicentie en/of een wapenvergunning (meer specifieke info per lessenpakket).
  Deze lessen zullen uitsluitend doorgaan bij de meewerkende erkende schietclubs.Beide heren zijn al jaren lang in dienst van Defensie, en gespecialiseerd in schiet technieken, EHBO/TECC, en geweldbeheersing.

Voor meer info klik HIER naar hun website.

 

Skills & Techniques

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren