unfiform

Nieuws SV AVRM

Sportkantines per 5 juni 2021 weer open

(Bron: KNSA)

Tijdens de persconferentie van 28 mei maakte het kabinet de 3e stap in het openingsplan bekend. Deze stap gaat in vanaf zaterdag 5 juni 2021.

De belangrijkste verandering in deze versoepelingen voor ons is dat de sportkantines van schietsportverenigingen weer open mogen. Dat mag onder dezelfde voorwaarden als die voor de andere horecagelegenheden in Nederland, namelijk:

  • Reserveren en een gezondheidscheck is verplicht
  • Openingstijden zijn van 06.00 tot 22. 00 uur
  • Dragen van een mondkapje in de kantine (niet zittend aan tafel) is verplicht
  • Een vaste zitplaats aan tafel is verplicht; het zitten aan de bar is niet toegestaan, en aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten op 1,5 meter afstand van elkaar
  • In de sportkantine mogen maximaal 50 personen (exclusief het personeel) aanwezig zijn, op 1,5 meter afstand
  • Bovenstaande regels gelden ook voor terrassen van sportkantines

De overige versoepelingen zijn voor de schietsport minder van toepassing. Schietsport bedrijven mag, mits er 1,5 meter afstand in acht genomen wordt. Jongeren tot en met 17 jaar mogen deelnemen aan competities, wedstrijden en kampioenschappen. Toeschouwers daarbij zijn echter nog steeds niet toegestaan. Kleedkamers en douches mogen ook weer gebruikt worden.

knsa

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren