unfiform

Nieuws SV AVRM

Binnen-schietbanen blijven nog dicht

(Bron: KNSA)

De lockdown die destijds per 15 december 2020 door het kabinet is afgekondigd en betekende dat binnensporten niet meer waren toegestaan, blijft voorlopig nog van kracht. In het onlangs door het kabinet gelanceerde stappenplan is de openstelling van de binnensporten - dus ook binnen-schietbanen - onder restricties, in stap 2 ondergebracht. Aanvankelijk zou stap 2 op 11 mei 2021 in werking treden, maar de invoering daarvan is dus uitgesteld.

Dat betekent dat de binnen-schietbanen voorlopig nog gesloten moeten blijven. Er bestaat wel goede hoop op dat binnen afzienbare tijd die tweede stap een feit is; onder welke voorwaarden de binnensporten (en dus ook binnen-schietbanen) dan open gaan, is nog niet duidelijk.

Voor de buiten-schietbanen verandert er op dit moment eveneens niets. Buitensporten zijn toegestaan, dus ook het beoefenen van de schietsport in de open lucht. Ook de voorwaarden waaronder dat geschiedt, zijn nog niet gewijzigd. Dus: 1,5 meter afstand houden, kantine, kleedkamers en douches blijven dicht, een reserveringssysteem en geen kampioenschappen of wedstrijden.

knsa

 

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren