unfiform

Nieuws SV AVRM

Extra corona maatregelen schietlocatie SV De Flint - Belfeld

SV De Flint

Sportlaan 13A

5951 NJ Belfeld

Tel: 077-4753524

 

                                                                                                         d.d. 12-8-2020

 Beste schietsportliefhebber,

 

Sinds 1 juli jl. kunnen we onze hobby weer uitoefenen. Per 1 augustus is ook de bar weer open gegaan.

We merken dat vele van jullie de sport gemist hebben en weer als vanouds komen

schieten. Hierbij komt het echter steeds vaker voor dat de algemene maatregelen rondom Corona worden “vergeten”. Nu het aantal besmettingen weer toeneemt is het extra belangrijk om je aan de voorschriften te houden (RIVM)

Het belangrijkste is dat als je verkoudheidsklachten of koorts hebt thuis blijft. Ook als iemand in je directe nabijheid, zoals een inwonend familielid,

Corona heeft dat je dan thuis blijft.

En als je positief getest bent op Corona moet je vanzelfsprekend ook thuis blijven.

 

Om besmetting te voorkomen is het van belang om de afstand van 1,50m in acht te nemen. Let er dus op dat je niet met teveel mensen in één ruimte bent. Met name in de toeschouwersruimte is de onderlinge afstand vaak te klein.

 

Ook willen we onze vrijwilligers beschermen welke op de donderdagavonden de aspirant leden begeleiden. Het kan voorkomen dat zij de afstand van 1,50m niet aan kunnen houden omdat zij een aspirant lid moeten ondersteunen.

We vragen dan ook aan alle aspirant leden om een mondkapje te dragen op de schietbaan.

 

Let ook op je eigen gezondheid bij het meenemen van een introducee. Je blijft als schutter verantwoordelijk voor de introducee en er bestaat de kans dat je binnen 1,50m van de introducee moet komen. Hierbij dus ook het verzoek aan introducees om een mondkapje te dragen.

Als laatste willen we iedereen wijzen op de registratieplicht.

Iedereen die in onze accommodatie aanwezig is dient zich in te schrijven in het presentieregister. Ook als je niet gaat schieten !!!!!!!!!!!

Bij een eventuele besmetting moeten we als vereniging aan kunnen tonen wie er aanwezig zijn geweest op een bepaalde dag.

Dit is ook in het belang van je eigen gezondheid.

Ondanks al deze maatregelen als gevolg van Corona hopen we dat jullie toch kunnen genieten van de schietsport en jullie welkom voelen bij de vereniging.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

SV De Flint

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren