unfiform

Nieuws SV AVRM

Verenigde Vakspecialisten Jacht & Schietsport VVJS

De Verenigde Vakspecialisten Jacht en Schietsport (VVJS) zet zich als branchevereniging al bijna 100 jaar in voor de belangen van ondernemers die zich bezighouden met de handel in jacht en schietsport artikelen. Het ledenbestand bestaat uit een bijzonder collectief van zowel groothandelaren als detaillisten. Onze zeer brede klantenkring omvat jagers, sportschutters en wapenverzamelaars, maar ook overheidsorganisaties als politie en defensie. De VVJS maakt zich sterk voor een transparant, verantwoord en goed gereguleerd wapenbezit in Nederland. Innovatief ondernemend blijft op eigentijdse wijze een prachtig ambacht en uniek stuk erfgoed behouden voor nog minstens 100 jaar.

Voor vragen en/of advies kun u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar www.vvjs.nl.

 

vvjs 

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

svavrm

klik voor feedback
OSenseO-Sense
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren