Afwijzing medegebruik militaire schietbaan Weert / Budel jaar 2020

(Bron: Brief KNSA aan Piet Damen Lid DTC GKG District 4 en DCC militaire banen)

Hierbij zend ik u, zoals eigenlijk al verwacht de afwijzing aanvraag Budel 2020.

We zullen b.l.e.w. halverwege 2020 opnieuw een aanvraag indienen voor 2021.

Aan de heer P. Damen,

Lid DTC GKG District 4 en DCC militaire banen

Geachte heer Damen,

Bijgaand zenden wij u het schrijven dat wij ontvingen van het Rijksvastgoedbedrijf inzake onze aanvraag voor het civiel gebruik van de militaire schietbaan Weert c.q. Budel in 2020.

Helaas is onze aanvraag afgewezen. Voor de motieven daartoe verwijzen wij naar de brief van het Rijksvastgoedbedrijf.

Wij verzoeken u de desbetreffende verenigingen hierover te informeren.

Met vriendelijke groeten,

S. Duisterhof, Directeur